СВЕТЕЩИ ИГРАЧКИ - КОЛЕДА, НОВА ГОДИНА, СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Светещи играчки за Коледа, Нова година, Свети Валентин, Андреевден

Светещи коледни, новогодишни играчки, а и за Свети Валентин. Мили и впечатляващи красоти, с които да създадеш празнична обстановка.

Могат да бъдат закачени на елхата, но и във ваза с клонки. Последното е чудесно за масата, а и за офиса, работното място, където украсата е по-малка, семпла и просто като акцент.

Играчките се включват от долната си част с плъзгач, а когато не е нужно да светят, могат да бъдат изключени, за да не се хабят батериите. При включено положение играчката свети с разноцветни и пулсиращи цветове.

Украсите се предлагат в два варианта - мече и Дядо Коледа. Дядо Коледа е емблематичен за коледната нощ, става и за Нова година. Мечето е по-мултифункционално. Можеш да го ползваш и през двата празника, но и на Свети Валентин, когато мечетата са желани и на почит. Не забравяй и зимния празник Андреевден, чийто символ е мечката! На Коледа закачи мечето върху елхова клонка, поставена във ваза или на елхата; за Свети Валентин можеш да си направиш ваза с клонки, висящи сърца, а акцентът на някое клонче да бъде светещото мече.

Играчките са прекрасни и за подарък, та дори за опаковката. Опаковай подаръчната кутия с цветна хартия, а към панделката завържи и светеща играчка според празника. Дете или възрастен - никой няма да остане равнодушен от подобна красива изненада.

Този артикул е наличен в два варианта - Дядо Коледа и мече. Моля, при заявка посочи кой вид да ти бъде изпратен. Цената се отнася за един брой играчка по избор!

Мярка
брой
Опаковка
плик
Размери
11.8 см