ПЕЕЩ ПАПАГАЛ, КОЙТО СЕ ДВИЖИ - ЕЛЕКТРОНЕН СУВЕНИР

Пеещ папагал! Електронен домашен любимец - птица, която ще те радва с песен и движение, а и няма да те натоварва с грижи ;)

Пеещ папагал, кацнал върху дървото, отваря човка, пляска с криле и се кланя! Така, както в природата, а за добавка - в долната част на платформата гъбите светят!

О, и да не забравим! Това цялото чудо си има и полезни свойства - в дънера можеш да поставяш химикали, моливи или други лични аксесоари.

Електронният домашен любимец е чудесен за възрастни и деца, за всеки, който обича животните и природата. Папагалът не цапа стаята ти наоколо, няма опасност да забравиш за храната и водата му, а във всеки момент, когато пожелаеш, може да му се радваш. Вкючва се от бутон в задната част на основата и реагира както на звук, така и на докосване по крачето, опашката ... Той може да бъде отделен от дървото, но за да пее и се движи, трябва да поставиш металните му крачета в дупките на клона и да притиснеш до момента, в който птицата започне да реагира на звук и движение. Ако ти стане досаден, просто натисни бутона, който е до гъбите и привидно е част от земята под дървото. Тогава и птицата ще е само декорация, без да те притеснява с чирикането си. Но, защо ли си мисля, че честичко ще го закачаш и въобще няма да ти се иска да го изключиш

Електронният сувенир работи с 3 броя АА батрии, които са налични и включени в крайната цена. При необходимост могат да се подменят.

Папагалът и дървото са много ярки, както на снимката. Клипчето е снимано вечер на по-слаба светлина, то е непрофесионално и не е орентир за цветовете. Направено е, за да видиш движението и чуеш песента на птицата.

Опаковка
Кутия
Размер
Размер на цялата база - 19 х 25 см; папагал - 20 см