ПЕПЕРУДИ - БЛЕСТЯЩИ, ГОЛЕМИ 3D СТИКЕРИ С ДВОЙНИ КРИЛЕ

Големи, блестящи и релефни, крилете им са два пласта, които да разгънеш според предпочитанията си.

Пеперуди! Този път истински големи, блестящи и релефни, крилете им са два пласта, които да разгънеш според предпочитанията си. Стиловете са различни - от детски, та до черната гама нощни пеперуди!

Всички те имат една обща черта, че могат да бъдат залепени, където си пожелаеш. Може да кацнат на стената в трапезарията, детската или спалнята, стената на верандата, върху подарък, ваза, дървовидно домашно растение ... на всяка една повърхност. Разполагаме с 20 модела различни пеперуди, всяка една уникална за себе си.

Представяме ти ги в снимки, които не са студийни, а реални. Снимките са бегло копие на истинската красота, която при поръчка ще получиш. Просто ориентир ... Пеперудите са снимани затворени, двойните крилца всеки ще отвори според желанието си и първи ще се порадва на блясъка и разкоша.

За удобство всяка една пеперуда си има номер в жълто. Моля, разгледай снимките и при заявка в полето за бележки на клиента напиши, кой номер желаеш да получиш. Добре е да ни посочиш и резервен вариант в случай, че избраният номер пеперуда не е наличен. Цената се отнася за 1 брой пеперуда!

Опаковка
Прозрачен плик
Размери
11 х 7.5 см; материал - PVC и картон