ФЕРМА ЗА МРАВКИ - ЯБЪЛКА

Ябълки - ферми за мравки в синьо и розово

Малка ферма за мравки във вид на чаровна ябълка, в която да отглеждаш нестандартните си домашни любимци и наблюдаваш живота им. Като дом за мравките, фермата гарантира добрата им жизнена среда, а и безопасност.

Гелът, който се съдържа в ябълката, е хранителна и жизнена среда за много месеци, а може вероятно и за години.

За да е успешно отглеждането, е добре да се ръководиш от няколко простички правила.

Нека мравките са от един и същи вид, не много едри; трябва да се избягват агресивни от типа на термитите. Редно е броят им да е съобразен с пространството. Не прекалявай! Започни с не повече от 4-5 екземпляра.

Това, което трябва да направиш, е да ги пуснеш вътре през отвора в горния край на ябълката и да затвориш капачето, за да не излизат. Добре е да им осигуриш място в стаята с нормална топлина и осветеност. Ако забележиш, че животинките стават агресивни и започват да се бият, постави за кратко фермата в хладилника да се охлади леко. При понижаване на температурата мравките ще променят поведението си. Разбира се, този процес трябва да контролираш, за да не се получи преохлаждане или замръзване.

Фермата за мравки се предлага в два различни цвята - розова или синя, за да отговори и на естетическото ти виждане. Практически разлика в качествата на гела няма, освен визуалната. Моля, при заявка посочи кой цвят желаеш да получиш.

Покупката на фермата за мравки „ябълка“ НЕ ВКЛЮЧВА наличието на мравки! Последните можеш да уловиш във всеки пясъчник, градинка, парк

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
брой
Опаковка
кутия
Размери
9 х 7.5 х 2 см