ПЕТЕЛ ИЛИ КОКОШКА - МУЛТИ ТАЛИСМАН И ДЕКОРАЦИЯ

Петел - малка декорация и талисман

Петел - животно, което свързваме с китайския зодиак, талисман за родените в годината на петела, но и символ на множество български празници и обичаи. Характерен е за Петльовден, Великден, а спътницата му в живота - кокошката, е задължителен елемент за Петровден, Петковден.

Разбира се, прави компания на петела и по Великден. Плюшените миниатюри-висулки, които ти предлагам, могат да послужат за всеки един от тези поводи, но и като личен талисман, украса за годината на петела или постоянна декорация на дома, офиса.

И двамата герои имат връзки, с които да бъдат закачени. Чудесно ще стоят на естествена или изкуствена клонка, а и на цвете, свещник, огледалото в колата. Не е задължително да ползваш връзката за закачане - можеш просто да поставиш фигурките на подходящо място, като самостоятелна украса или част от аранжировка.

За да няма объркване, снимките са номерирани. Разгледай ги и при заявка посочи кой от двамата герои да ти бъде изпратен.

Разбира се, идеалният вариант е да си имаш петел с кокошка - като истинска двойка.

И не на последно място по важност - тези птици са всеобщ талисман в годината на петела и за родените под знака Петел, оригинални са, произведени в родината на китайския зодиак.

П.С. Цената се отнася за един брой птица по избор!

Мярка
брой
Опаковка
плик
Размери
петел - 8 см; кокошка - 7 см
Материал
плюш