КУКЛА - ПРИНЦЕСА С БИЖУТА И АКСЕСОАРИ! РАЗЛИЧНИ РОКЛИ И ПРИЧЕСКИ!

Кукла с лилава дълга рокля

Куклата - за едни детска играчка или спомен от най-безгрижните времена, а за други - вечна любов, която с годините от игра се превръща в любима колекция, декорация.

Предлагам ти да си избереш кукла спрямо красивата дълга рокля или прическа, а за какво ще служи си знаеш ти

За куклата трябва да знаеш, че е с подвижни в ставите ръце и крака, придружена е с коронка и колие, както се полага на истинска принцеса, има си прозрачни обувки, като стъклената пантофка на Пепеляшка, а за да стои права, е добавена и стойка за кукла.

Дрехата може да бъде лилава, розова, синя или бяла. За бялата имам и идея! От нея лесно можеш да направиш и кукла-булка, просто намери малко парче тюл или друг подходящ плат в бяло, нанижи го на конче или ластик, постави на главата и ето ти - булката е готова!

Все пак, много и само хубаво си е направо съмнително, затова към информацията ще добавя и някои възможни негативи, които на снимка не са видими. Роклята е богато украсена в предната, лицева част, на гърба няма къдри и дантела, а е от основния цвят на плата. При варианта с пусната свободно коса е възможно да е леко рошава, а за всички е валидно, че роклята може да е поизмачкана. Куклите се предлагат в плик, а не в кутия, транспортът и съхранението понякога дават такива отражения. Разбира се, прическата може да бъде нагласена; всеки има ютия и ако е перфекционист, ще изглади и дрешката.

За удобство при избора снимките са номерирани. Моля, виж ги и при заявка посочи своята кукла.

Мярка
брой
Опаковка
плик
Размери
30 см

P.S. Цената се отнася за един брой кукла с роклята, която е показана на снимка! Всяка кукла е придружена с комплект аксесоари.