ЛУКСОЗНИ 3D КАРТИЧКИ ЗА РОЖДЕН ДЕН, ИМЕН ДЕН, СВАТБА, ЛЮБОВ, АБИТУРИЕНТИ, КОЛЕДА, СВЕТИ ВАЛЕНТИН, ОСМИ МАРТ, ВЕЛИКДЕН

Красива, стилна и обемна 3D картичка за любовта

Има едни моменти в живота, когато искаш да поздравиш любим човек по възможно най-запомнящия се начин, да направиш отлично впечатление с изискан вкус и маниер, да оставиш ярък спомен от важно събитие, да поднесеш подарък на човек от елита, да поставиш в сандъчето за спомени нещо мило при раждането на бебе или първи рожден ден, а често пъти и просто да дадеш пари по повод празник, но е твърде конфузно да ги тикнеш - ей така, просташки в ръцете на някого, все в нещо трябва да бъдат сложени.

За всички тези поводи може да ти послужи една истински луксозна, фино изпипана и с модерен дизайн 3D картичка. Можеш да я добавиш към подарък, но и да поднесеш само нея или да я изпратиш по стария, романтичен начин в писмо.

При отварянето на картичката се разгъва красива обемна фигура или цял сюжет, а в много от моделите има и кратък поздравителен текст. Външната страна на картичките е от качествен картон, като често пъти отпред има изрязана стилизирана фигура. Всяка картичка е придружена с плик в естетския екрю цвят.

Всичко дотук ти харесва, ама цената... Сигурно ти се струва скъпичко за картичка

Истина е - и аз така мисля, но луксозната изработка и стила си заслужават до последната стотинка. Има и такива мигове, когато на човек най-малко му трябва да се изложи кифладжийски с нещо, което може да се види на всяка прашна улична сергия.

Вероятно вече си хареса картичка за повода, а ти убягва текстът, липсва ти идея, за да напишеш поздрава. Хе, тук-там ще ти подскажа

Например, на картичката с паун може да напишеш, че любимия човек за теб е истинската най-красива птица, като пауна. На картичката за рожден ден с влак пожелай човекът да кара влака на живота и да минава все по-щастливо от година на година. На очевидно любовните картички можеш просто да напишеш: „Ти за мен си вечен празник и събитие! Обичам те!“ Разбира се, картичка с любовен сюжет става и за сватба, където да пожелаеш на младото семейство вечно любовно опиянение, здрава връзка, брачно дълголетие! Картичките с цветя, например, тази с орхидеята! Зарадвай с нея всяко момиче, мама, истинската дама, напиши й, че за теб тя е най-изисканото цвете - орхидея!

За удобство всеки модел си има снимка с номер. Моля, разгледай ги и при заявка посочи кой номер картичка желаеш да получиш.

Мярка
брой
Опаковка
плик
Размер
стандартен, около 15 см

Ефектните и обемни 3D картички са интересен начин за поздрав и пожелание.

Някои от моделите ще намериш и в нашата колекция.

Цената се отнася за 1 брой картичка с плик.