Uncategorised

Здравейте!

Онлайн магазин за нестандартни подаръци, интересни, забавни и практични! Подаръци за мъже, подаръци за жени, за него, за нея… А стига, бе! Купи си подарък на ТЕБ!

ВАЖНО! Имейл адресът ти трябва да е истински, както и телефонът! На имейла си ще получиш заявката.

ПОДАРЪЦИ ЗА МЪЖЕ! ПОДАРЪЦИ ЗА ЖЕНИ! НЕСТАНДАРТНИ ПОДАРЪЦИ!

Най-важното при избора на подарък за мъж или жена са интересите на човека! Замисли се: какво харесва, има ли хоби, колекционира ли нещо, спортува ли? А може би обича малки луксозни предмети или пък заниманията в кухнята са страст? Или пък е от тия, които купонът, пийването, пушенето, хапването мно-о-о-го ги искат

Твоят човек не е ли фен на здравословния начин на живот? Може би обича нещо да майстори, да прави сам(а) с ръцете си?

Или ежедневието му е свързано с престой зад бюрото? Дали не харесва луксозни пишещи средства или нещо, което да е от полза в работата?

За да зарадваш човека с подаръка, е много важно, освен да е близко до интересите му, да е и неочакван. Помисли за нещо, което не си подарявял(а) или надали друг би се сетил да подари.

Стойността и обемът на подаръка не са особено значими, по-важно е да трепне душата и изненадата! Общо и задължително условие е подаръкът да е красиво опакован, хубаво е да има и цвете. Ако смяташ, че примерно за мъж цветето е неудачно, спокойно можеш да вземеш като добавка на основния подарък: бутилка алкохол, кутия бонбони, бисквитиера, сладкиш. Важни добавки са и картичката с лично пожелание, а може би и балони, мини-икона като символ на небесната закрила.

Според повечето статистики най-желаните подаръци от жените са бижута и цветя. С подобен избор няма как да объркаш, освен ако дамата е от тези, които никога не си виждал(а) с бижута.

В общия случай добро попадение за мъжки подарък е техника, колекционерски чаши за алкохол, предмети, свързани със спортни интереси или пътувания.

За да не сгафиш, избягвай подаръци от типа дрехи, обувки, шапки, парфюми, козметика! Дрехата, шапката, обувките трябва да бъдат премерени, за да е сигурно, че човек ще се хареса с тях и ще са точни. А ако са премерени предварително, то изчезва важната част на подаръка - изненадата!

При козметиката и парфюма има риск да не са най-добри за конкретен тип кожа или още по-лошото - да предизвикат алергия! Дори и най-качествените козметични продукти могат да предизвикат нежелани ефекти, всеки организъм е различен.

Като добри идеи за унисекс подарък препоръчвам:

Декоративни лампи, осветителни тела. Светлината е невероятен символ! Интересна периферия за компютър - мишки, вентилатори, USB-ароматизатори и всякакви подобни глезотийки. Мъж или жена, всеки който е зад компютъра, ще остане доволен! Сувенири и луксозни пишещи средства, плюшени играчки. Рамки за снимки, фотоалбуми, картини. Творчески комплекти, 3D пъзели, нещо за сглобяване

Ключодържатели, особено ако са и мултифункционални. Забавни чаши, предмети, свързани със зодията на човека, несесери, козметични или други чантички, колани, шалове.

За природолюбителите в секцията за цветя поддържаме малък асортимент от атрактивни цветя и растения за отглеждане, както и предмети с вид на цвете. Последните са за хора, които не умеят да се грижат за истински растения.

Не са за пренебрегване шантавите подаръци, еротичните и секс закачки. Смело си ги позволи, стига човека да ти е достатъчно близък. Гарантирано е, че такъв подарък ще бъде гвоздеят на програмата и помнен завинаги!

ИМАШ ПРОБЛЕМ? Харесваш даден подарък от магазина, но ти се струва малък, искаш да комбинираш с нещо?

Не се колебай, пиши ми! Ще предложа добавка, ще побъбрим с теб, ще изберем според човека, но и възможностите ти!

Не се сещащ какво да избереш за конкретния човек или повод, как да направиш комбиниран подарък до определена стойност? Пиши ми! С удоволствие ще ти отговоря, ще впрегна цялата си фантазия. Подаръците и техният избор са ми страст!


Пепи Андреева

Тази статия е авторска, НЕ ПУБЛИКУВАЙ в други сайтове, блогове, профили... Ще потърся правата си по законовия ред!

ЗА ДРЕХИТЕ, ИГРАЧКИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

ЗА ДРЕХИТЕ, ИГРАЧКИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

Всеки стопанин на домашен любимец - куче, коте, птица, зайче, хамстер или друг вид, се старае да направи живота на своето малко приятелче възможно най-щастлив и комфортен. Нормално е да бъде така - животинката става част от семейството ни, дава ни безкористна обич и безброй прекрасни мигове.

Пазарът изобилства от всевъзможни стоки за животни и често пъти си задаваме въпроса кое реално е необходимо за животното, докъде можем да си позволим да стигнем в покупките, дали домашният любимец ще се чувства щастлив от новите придобивки или по-скоро ги приема заради обичта си към стопанина?

ДРЕХИТЕ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ - ПОТРЕБНОСТ ИЛИ МОДА?

Този въпрос има множество отговори, може да бъде приеман и като спорен, а всеки стопанин сам преценява дали и как да облича своето куче, коте или друг любимец. Ако погледнем на природните закони, можем да си кажем, че животното се ражда с козина, която да го предпазва от външни влияния и тя му е достатъчна.

Но, оказва се, не е съвсем така! Някои дребни породи кучета, а и по-едрите с къс косъм при по-ниски температури през зимата имат нужда от дрешка, за да не треперят и настиват фатално при разходка. Други, които са с по-дълга и гъста козина, се чувстват добре в студеното време, но пък е достатъчно да съберат кал, прах и всевъзможна мръсотия от улицата, а после да следва едно дълго и недолюбвано от животното къпане, сушене и пр.

Когато животното е облечено, дългата козина не се сплита лесно и съответно не се налага така често ресане. Разбира се, може да обличаме животинката в даден момент просто, защото искаме да прилича на нас, да изглежда празнично, а защо не и спортно.

При избора на дреха трябва първо да се съобразим с размера на домашния любимец, така че да му е достатъчно широка и удобна.

В студените месеци е добре тя да бъде от по-плътна материя, а през топлите дни - тъничка, да не запарва, а да предпазва от жаркото слънце и изсушаване на кожата.

За ежедневно ползване са практични и удобни блузки или пуловерчета, които лесно се обличат през главата или се закопчават с помощта на лепенки; осигуряват свобода на движението и не притесняват. Намират се и дрешки, които не са от най-практичните, но ни се иска да ползваме за празнични моменти, за да бъде нашият любимец в унисон с компанията, семейството или просто да си направим заедно красива снимка за спомен.

За специални поводи може да си позволите роклички или дрешки с по-богата декорация, но трябва да се има предвид, че наличието на мъниста, пайети, камъчета и подобни пришити декорации крие известен риск. Те биха могли да се откъснат и погълнат от малкото куче или коте, затова, обличайки животното в подобна празнична дрешка, е желателно да не го изпускаме от поглед и наистина нашият приятел да бъде в този тоалет за сравнително кратко време.

А как да процедираме с кучето и котето при първите обличания, когато то няма изграден навик да носи дрешка?

На първо място е важно това да не става с насилие, а с поощрение, ласки, добра дума. Изберете дреха, която считате, че е лесна за обличане и не го притеснява. След като вече сте пременили приятелчето си, погалете го, похвалете, дайте някакво лакомство за награда.Опитайте се да отвлечете вниманието му от тази новост с игра, разходка или друго забавление.Първоначално може да сложите дрешката за по-кратко време и ако виждате, че животинката се притеснява да я свалите, като постепенно увеличавате времето, докато кучето или котето привикне.Колкото по-малко на възраст е животното, толкова по-лесно свиква с носенето на нашийник, дреха, нагръдник, панделка или друг аксесоар.

ИГРАЧКИТЕ ЗА ЖИВОТНИ

За да е щастливо, всяко живо същество има нужда от приятни мигове на забавление, а какво по забавно от играта?За да не скучае нашият домашен любимец, да развива своя интелект и двигателни умения е добре да го снабдим с играчки.Колкото и пораснало да животното ни, то носи в себе си детското, има нужда от занимавка и игра.Осигурете му хубавите моменти, като избирате различни по тип играчки, а в последствие ще стане ясно, кои са му любими и най-занимателни.Играчката трябва да е съобразена с породата и размера на животното, да може да се почиства и да е безопасна.Редовно я преглеждайте и ако установите, че целостта и е нарушена и има дори и минимална опасност от поглъщане на парченца я изхвърлете и заменете с нова.

АКСЕСОАРИ ЗА ЖИВОТНИ

Според вида и породата си за всяко животно са необходими различен тип аксесоари, като някои са просто задължителни, а други по-скоро са декоративен елемент, радващ стопанина. В последното няма нищо лошо, стига да е с мярка. Безспорно, кучето има нужда от нашийник и повод, за да бъде изведено на разходка. От задължителните неща за всяко същество са и съдове за храна, вода. Дългокосместите породи котки и кучета трябва да бъдат ресани. Затова е необходим поне подходящ гребен, а също и панделки, шнолки, с които да вържем козината над очите, така че тя да не пречи на зрението. Нуждите са специфични и различни, като при човека, редно е да покрием основните, а защо не и да поглезим домашния си любимец с нещо не съвсем важно, но пък интересно и приятно.

ЗА СЕКЦИЯТА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ В МАГАЗИНА

Приятели на животните, съвсем не смятаме, че сме изчерпателни в многообразието и подбора на стоки за домашни любимци, но все пак се надяваме, че ще можем да ви предоставим атрактивни артикули и когато пазарувате за себе си, ще успеете да зарадвате с нещо ново и вашата любима животинка

Как се пазарува в онлайн магазина?

ПОДАРЪЦИ - ШАНТАВИ, КАТО ТЕБ :-)

Онлайн магазин за нестандартни подаръци, интересни, забавни и практични! Подаръци за мъже, подаръци за жени, за него, за нея… А стига, бе! Купи си подарък на ТЕБ!

Създадохме този онлайн магазин с идеята за забавни и практични подаръци, с които да изненадаш любовта, приятелите, семейството си, а защо не да зарадваш и себе си!

Стоките тук са в минимални количества и на разумни цени, защото не е толкова важна стойността, а по-скоро нестандартните, неочаквани изненади.

В този магазин трудно ще намериш цени от типа "100, 200, …". Подаръците са по джоба на всеки от нас

КАК СЕ ПАЗАРУВА ТУК?

  1. Безопасно! Изпращаме всичко пожелано с наложен платеж, по куриер. Ще заплатиш едва, когато куриерът пристигне и получиш в ръцете си пратката. Плащаш в брой.
  2. Избери си стоки и кликни да поставиш в количката. По всяко време можеш да прегледаш количката, да премахваш или добавяш. Когато избереш всичко, кликни на бутона от количката «Плащане».
  3. Трябва да избереш - ще се регистрираш или ще пазаруваш като гост. По-практично е да се регистрираш, защото следващия път няма да се налага отново да попълваш данните си - име, адрес...
  4. Попълни коректно всички полета, които са отбелязани със звезда.

    ВАЖНО! Имейл адресът ти трябва да е истински, както и телефонът! На имейла си ще получиш заявката.

  5. След като попълниш заявката и я огледаш, кликни най-долу вдясно на бутона «Поръчай». Куриерът ще те потърси на мобилен телефон, за да потвърдиш, че желаеш пратка с наложен платеж, а след това отново ще те потърси по телефона, за да приемеш пратката. Поръчаните стоки ще получиш до 3 работни дни след подадената заявка.
  6. В стойността на заявката ти се включват 6.00 лева за куриерска услуга. Това е твърда стойност, без значение разстоянието или теглото на пратката. Реалната цена на куриерската услуга е по-висока, но разликата се поема от нас
  7. Гарантираме, че личните ти данни ще послужат единствено за целите на пазаруването. Твоите данни няма да бъдат предоставяни по никакъв повод на трети лица. Съобщения за новостите в магазина ще получаваш само, ако изрично посочиш, че желаеш това.