БРОШКА - ХАМЕЛЕОН

Брошка-хамелеон!

Брошка-хамелеон! ШАШ! Все се е виждало екзотика при бижутата, но това надминава всякакви очаквания! Хамелеонът - нестандартно животинче, което повечето от нас са виждали само на снимка или филм, а в случая - изпълнен с блестящи цветни кристали, преливащи багри, като истински.

Дори и никога да не си носила брошки, най-вероятно това пленително бижу ще те накара да им намериш приложение. Можеш смело да сложиш хамелеона, където се сетиш - на шал, дреха, диадема, скучната чанта-плик, която с него ще придобие луксозен вид. Ако си от дамите, които не обичат прекалено много бижута и суетенето около това, как да ги съчетаем с още нещо си, брошката е идеален вариант. Достатъчно е към нея да добавиш само едно пръстенче или гривна с подходящи кристали и перфектната визия е постигната.

А може би искаш да подариш тази брошка, но ти се струва, че подаръкът ти ще е твърде скромен? Идеалното съчетание е брошка с шал. Разгледай шаловете, които предлагаме, избери най-красивия, а към него добави и хамелеона. Гарантирано е, че подаръкът ти ще бъде впечатляващ, но и ще влезе в употреба. Надали има жена, която да не носи шал и поне едно бижу.

Мярка
брой
Опаковка
кутия
Размер
3.5 х 4 см