ЕКСЦЕНТРИЧНА КРАСОТА – ГРИВНА С КРИСТАЛЕН ДРАКОН

Многоцветен кристален дракон – незабравима дамска гривна!

Дракон, змей, ламя – митологично същество от фолклора на много народи. Драконът е носител на сила, царственост, величие, власт, пари, могъщество!

Предлагам ти един такъв във вид на кристална гривна, която не зная какво от мистичните богатства ще ти донесе, но със сигурност ще имаш неповторим вид, ще предизвикаш възхищение в околните, а може би и малко завист в очите на дамите

Бижуто е изящно създадено, обсипано е с цветни блестящи кристали, в които играе светлината и независимо как ти изглежда на снимките, стои сравнително нежно, елегантно. Дори това да е единственото ти украшение във вечерен тоалет, то е достатъчно силен акцент, за да те направи забележителна и неповторима. За разлика от купищата сърчица, цветя и пеперудки, дракон не носи всяка втора, нали така?!

Гривната се отваря встрани, на пружинка е, достатъчно голяма за средно едра ръка, но и китката да е от по-широките, това няма да е проблем. Просто от едната страна бижуто ще е леко отворено.

За да имаш възможност да избираш спрямо тоалета и останалите си аксесоари, драконът се предлага в различни цветови варианти. Можеш да го поръчаш в разкошен многоцветен вид, зелено или лилаво. Моля, виж снимките и при заявка посочи кой цвят желаеш да ти бъде изпратен.

Мярка
брой
Опаковка
плик
Размери
обиколка 17 см; диаметър – 6 см