СТЪКЛЕНА ТОПКА - ВАЗА, САКСИЯ, СЪД ЗА ТВОРЧЕСТВО

Стъклена топка - ваза, саксия и съд за мини декоративна плантация

На твоето внимание е една мултифункционална кръгла стъклена топка с отвор, която може да стои на равна плоскост, да виси на въженце, панделка или на стойка. Чудиш се какво да правиш с празна стъклена топка? Нейните функции са много разнообразни!

Може да бъде модернистична ваза за малък стрък цвете, саксия за дребно живо растения или истинска мини плантация - жив сувенир спрямо всеки сезон. Вземи топката и си я представи как искаш да ти изглежда?

Разбира се, първите й два варианта за ползване са лесни и ясни. Да поговорим за третия - мини жива плантация.

За начало можеш да поставиш на дъното на стъкленицата пясък, почва. Засей малко растение, което да не расте твърде бързо и да не иска чести поливки, за да ти е по-лесно. Разбира се, можеш да ползваш и изкуствено. Мога да ти предложа семена от подходящи сукулентни растения

Постави малки фигурки , дърво , миниатюрна пейка , а може да добавиш и цветни фосфоресциращи камъчета , които светят нощем.

Аранжировката се прави спрямо сезона, празника или чувствата, които искаш да й вдъхнеш.

За да е атрактивна творбата ти нощем, можеш да я осветиш с мини лампа с щипка , която работи с батерии и няма влачещи се кабели. Последната позволява да бъде защипана на малко място и да насочиш светлината, както е най-добре. Може би ти хареса идеята със стойката? Стойка готова нямам, но ще ти кажа как да си направиш подобна. Ползвай твърда тел и си я огъни или просто тел от стара метална закачалка за дрехи.

Цената се отнася само за стъкления съд във вид на кръгла топка и НЕ включва декорация!


ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
брой
Опаковка
не
Размер
7 х 8 см