ЖИВИ КАМЪЧЕТА - СЕМЕНА ОТ ПРИЧУДЛИВИТЕ СУКУЛЕНТНИ РАСТЕНИЯ

Живи камъчета - отгледай от семена интересните растения

Обичаш ли живи растения? Хм, що за глупав въпрос ... Кой ли не ги обича Ако пък харесваш и нестандартни, интересни и лесни за отглеждане видове - попадна точно на място!

Предлагам ти да отгледаш от 100 семена малки сукулентни растения, неимоверно наподобяващи на камъчета, с тази разлика, че твоите камъни ще са живи. Общото за сукулентите е, че са лесни за отглеждане, непретенциозни, понасят промяна в дневни и нощни температури, могат да оцелеят дори и на моменти грижата за тях да не е на ниво или нещичко да се обърка.

Освен че са отлично решение за начинаещи, те са и идеалният вариант, ако решиш да направиш миниатюрен пейзаж в разлата саксия, стъкленица или нещо като дълбока чиния. Можеш да аранжираш край тях с естествени камъни, малки фигурки за декорация и каквито още се сетиш елементи, за да получиш тематична експозиция.

Отглеждането от семена не е трудно. Засей плитко в добре дренирана почва. Семената поникват при температура 21-25 градуса. Добре е да бъдат сложени до перваза на прозореца, за да получават и слънчева светлина. Поливат се умерено като всяко стайно растение.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
комплект
Опаковка
прозрачен плик
Размер
стандартен