ЧИЧКО ТРЕВИЧКО - ЖИВОТНИ И АНИМАЦИОННИ ГЕРОИ

Чичко Тревичко - риба или маймуна? Има и още видове, разгледай;)

Чичко Тревичко - познати и лесни за отглеждане, но все повече видове със забавни муцунки! Те са идеалната жива декорация за дома или офиса. За разлика от рязаното цвете, Тревичкото живее много по-дълго, а и позволява да му правиш различни прически.

Актуални са и за подарък. Какво по-добро от това да подариш пиле за Петровден, риба за Никулден или на човека от зодия Риби, маймунка за талисман в годината на Маймуната 2016-та или на човека, който е зодия Маймуна по китайския календар. Не пропускай и анимационния герой - Миньон! Изключително весела фигурка и много модерна. В момента ни е наличен с две очи и синя дрешка.

Как да отгледаш коса на Тревичко? Много е лесно! Първоначално трябва обилно да го полееш с вода, направо го намокри под струята на течащата чешма. Постави го в подложка и след това изисква светло място, умерени поливки, като цвете. За 4 дни до седмица трябва да започне да пониква косата. След десетия ден вече става и за правене на прически. Ако искаш да подариш забавна фигурка, не е зле да я купиш по-отрано, за да имаш време да я поотгледаш и да израсне коса. Нищо не пречи обаче да я поднесеш и неполивана - човекът, който ще я получи, ще се позабавлява с всеки един етап от растежа.

В момента налични фигурки са - риба, маймунка, пиле, Миньон. Моля, при заявка посочи кой вид желаеш да получиш.

Мярка
брой
Опаковка
плик
Размери
различни, приблизително 12 см