ДЪРВЕТА - КОМПЛЕКТ МИНИАТЮРИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

Миниатюрни есенни дървета за декорация

Комплект от 2 броя миниатюрни дървета (едно есенно и едно зелено), с които да създадеш мини градинка, декорация в малък стъклен съд, че защо не и в каната, чинийка.

Те са сякаш истински, дори при допир от тях се отронват листенца. Не се притеснявай, нарони малко и разхвърляй под дьрветата. Короната на всяко е богата, има за листопад, а и да остане достатъчно.

За да създадеш природна миниатюра, можеш да съчетаваш естествени растения, малки фигурки, дървета, пейки, да пресъздадеш градски пейзаж, парк или каквото фантазията ти роди. Сигурно вече се чудиш как точно да впишеш тези 2 дръвчета в композиция, какво да направиш с тях, че да излезе нещо интересно. На една от снимките ще видиш идея - стъклена топка, в която аз направих мой малък парк с къща, дървета. Има даже и пейка, че и вечерно осветление.

Ако това модерно и нескъпо хоби те заинтригува - потърси ме. Ще ти покажа и предложа още елементи, които да ти помогнат в създаването на декорацията. Разполагам с малки стъклени съдчета, пейки, гъбки и …

Цената се отнася за комплект от едно есенно и едно зелено дърво. Останалото, което можеш да видиш на снимките, са само идеи.

Мярка
комплект от 2 броя
Опаковка
плик
Размер
есенно дърво - 6 см; зеено дръвче - 7 см