СОЛАРНА ВОДНА ЛИЛИЯ - ГОЛЯМА

Соларна водна лилия за фонтана, езерото, басейна, двора и терасата

Водна лилия във фонтана, басейна, а защо не и на терасата, дворната алея?! Добре звучи, нали? Прекрасно е обаче, когато водната царица на цветята свети, при това без да се нуждае от кабели или електрически инсталации.

Предлагам ти точно една такава чудесия - светеща розова водна лилия.

Как работи и какво прави?

През целия ден тя акумулира енергия от слънцето и светлината, а когато се стъмни и сензорите реагират на мрака, цветето светва, сменяйки плавно множество цветове. Венчелистчетата на лилията са така направени, че отразяват нежно светлината - чаровна гледка! При пълно зареждане на батерията лилията може да работи в непрекъснат режим 8 часа.

Сложи я да плува във фонтана, басейна. Денем ще си е нормално водно цвете, а вечер ще създаде истински романтична гледка. Нямаш фонтан и басейн с вода? Това въобще не е беда. Водната лилия може да сложиш на подходящо място в алеята на двора, сред цветята или на балкона на апартамента. Ще си работи безупречно и ще радва!

Малко подробности за експлоатацията!

Когато я получиш, трябва с отвъртане внимателно да отвориш прозрачното капаче, което е горе в средата на цветето. Ако без да искаш отделиш цялата прозрачна част от лилията, не е проблем - събира се като детски строител. Отвъртайки капака, ще видиш малко черно копче. Плъзни го на позиция „ON“. След това завий капака, като внимаваш за едно черно уплътнение. То трябва да е на мястото си и да прилепне правилно, за да предпазва от влага. Логично е, че всичко това ще правиш на светлина.

Ха! Лилията не светва?!

Спокойно! Ще светне, но трябва да осигуриш тъмнина Премести се на тъмно в антрето, банята … Цветето е създадено така, че да свети само в полумрак или тъмнина. При затъмняване сензорите реагират и светлината се включва.

В долната част на лилията ще видиш зелена тежест, закачена на тънка корда. Ползва се, когато цветето е във фонтан, езеро, течаща вода. Ако е на сухо, тежестта може би няма функция. Но все пак остави я, не ти пречи. При силен вятър ще предпазва лилията от отлитане извън терасата или дворната алея.

При заявка ще получиш един брой цвете като на първата снимка! Венчелистчетата и листото са събрани към центъра, а не напълно разтворени, както е показано. С времето те се отпускат и отварят.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
брой
Опаковка
НЕ
Размер
диаметър 28 см