24 КАРАТА ЗЛАТНА РОЗА - ЦВЕТНА

Златна роза 24 карата - различни цветове

След успеха на ЗЛАТНАТА РОЗА идва ред на ново поколение златни рози, с които още по-дълбоко да изразиш обичта си и всяко чувство!

Розите са създадени изцяло от 24 карата златно фолио, но самият цвят допълнително се оцветява в различни цветове като червено, розово, синьо, зелено, лилаво ... Какво по-добро от това да изразиш любовта си със златна роза в червен цвят?! А може би е добре на младо момиче да покажеш нежност и обич в розово? Една златна роза със син цвят може да бъде прекрасен подарък за рожден ден, юбилей на мъж или привърженик на синя идея. Чудесно е да имаш избор от цветове спрямо ситуацията, човека, собствения ти вкус.

Тези златни рози са с едър цвят, щемпел на дръжката, доказващ 24 карата златно качество, луксозна кутия. Кутията може да бъде в различен цвят спрямо моментните наличности. Сега кутията е в лилаво и с лилав сатен. Самата роза е налична с цвят, обагрен в червено.

Златната роза е разкошен и луксозен подарък, но ако човекът ти е много скъп, добре ще е да го зарадваш с още някаква малка изненада, която да открие в кутията. Няма момиче, чието лице да не грейне от гледката на красиви бижута. Избери луксозна гривна, колие, или пръстен и го добави към розата. Перфектно допълнение са и всички кристални ключодържатели със златно покритие. Те се ползват и като украса за дамска или мъжка чанта - видът им е запомнящ се и закачлив. Друго си е освен цветето да има и нещо за носене

Мярка
брой
Опаковка
луксозна кутия
Размер
роза 25 см
Виж още:
ЗЛАТНА РОЗА
 
ЗЛАТНА РОЗА 24 КАРАТА - ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКТ