ЗЛАТНА РОЗА - ЛУКСОЗНО ЦВЕТНО ИЗКУШЕНИЕ

Цветните златни рози - един нов хит сред луксозните подаръци!

Златна роза - обичан лукс и изкушение за дома, офиса, подарък! Представям ти един от последните модни хитове в подаръците!

Тя е луксозна, защото в нея е вложен варак с 24 карата златни частици, а същевременно е и цветна, което я прави истинско завладяващо цвете.

Изборът на цветове е нещо значимо. Можеш да поднесеш на младо момиче или любима розова роза, за зрялата дама естествено е червената роза. Синята роза е точен изискан подарък за мъж - било за юбилей, рожден ден или друго значимо събитие. Разбира се, синя роза може да подариш и на левскаря, а и на дами, които обожават този цвят.

Цветните златни рози са взрив от багри и блясък, но и не само това. Освен, че са красиви и луксозни, те са сравнително плътни и достатъчно твърди, за да стоят стабилно и да не им трепериш, че могат да се повредят едва ли не от полъха на вятъра.

Те са придружени с картонче-сертификат, което е гаранция за качество. Тъй като се произвеждат ръчно от азиатски народи, сертификатът е написан с иероглифно писмо. Естествено, това не ни е най-близката писменост, но затова пък златната роза има достатъчно силно и разбираемо доказателство за качествата си - на дръжката има щемпел за 24 карата.

Всяка роза е сложена в златна кутия и за да е абсолютен завършекът, е добавена златна подаръчна торбичка.

Какво още остава? Остава да избереш и посочиш най-подходящия цвят роза - синя, розова или червена?

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
брой
Опаковка
златна кутия и плик
Размер
25 см
Материал
варак с 24 карата златни частици и специфичен полиетилен