ХРИЗАНТЕМА - ДЪГА (СЕМЕНА)

Хризантема - бонсай, събрала пъстротата на дъгата

Атрактивна хризантема - бонсай с цветове, които сякаш са подслонили дъгата! Предлагам да я отгледаш от 200 семена и при успешен опит да се наслаждаваш на красота!

Как се сеят и отглеждат тези чудни хризантеми?

Смеси семената с добре почистен и мокър пясък, така получената смес остави 15 дни на стайна температура. Проверявай дали семената покълват, а когато това се случи, вече може и да сееш. Сеитбата предполага около 200 семена на квадратен метър, най-добра температурата на кълняемост - 18-25 градуса.

След сеитба семената допълнително се покриват с 0.3-0.5 сантиметра фина почва. Увеличаването на температурата може да ускори поникването. Добре е да осигуриш запазване на влажността на почвата или да направиш малък навес; мястото трябва да е проветриво, температурата да не надвишава 30 градуса.

При идеални условия и добре поникнали растения би трябвало 15-20 дни след окончателното засаждане да се радваш на растенията.

Вероятно у теб възниква въпросът колко ли високи стават те? Семепроизводителят не е дал точни сантиметри - това зависи от условията на отглеждане, но след като са бонсай, можем да предположим, че не са от най-едрите.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
комплект от 200 семена
Опаковка
плик
Размер
стандартен