БАЗА ЗА ВИСЯЩА МИНИ ГРАДИНА, ПЛАНТАЦИЯ, ДЕКОРАЦИЯ

Виж колко интересен, красив и жив сувенир може да направиш от една стъклена топка със стойка

Творческа душице, здравей

Ако си от хората, обичащи цветята, природата и зеленината, то вероятно ще те плени една идея, която всеки би могъл да реализира и то във всевъзможни варианти.

Предлагам ти база - състои се от метална стойка и стъклена топка с отвор в която да създадеш мини парк, градинка или просто интересна сезонна, а защо не и празнична аранжировка. На стъкленото дъно можеш да поставиш естествена почва, цветен или натурален пясък, да засееш едно-две дребни растения. Чудно ще е да направиш ограда, мост или къща от клечки, да добавиш малка фигурка. Такива дребни почти във всеки дом се намират и често пъти ги считаме едва ли не за излишни, а ето че и те влизат точно на място в употреба. Ще ти стане интересно, вероятно ще залепиш по самата стъкленица калинки, пчелички.

За създаването на такава висяща красота могат да се ползват естествени растения и материали, но ако ти е сложно да ги поддържаш, не е проблем да твориш и с изкуствени. Базата има и други по-семпли приложения, които са лесно изпълними, а истински очарователни. Дори и само едно цвете, поставено в морски пясък и аранжирано с камъчета, раковини ще те изненада с ефекта.

Потърси при нас и със сигурност ще си набавиш някои полезни малки декоративни елементи. На първо време ще ти предложа мини лампа с щипка , която да закрепиш в горната част на стойката, така че творбата ти да бъде загадъчно осветена и акцент във вечерната красота на дома.

Надали е нужно да подсказвам, че създадената от теб висяща градина е чудесен подарък за обичан човек - жена, мъж или дете. Всеки би оценил уникална и ръчно създадена красота, която е мислена и правена часове наред точно за него, повода, празника.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
комплект от стойка и стъклена топка
Опаковка
не
Размер
топка - 9 см; метална стойка - приблизително 23 см
Виж още:
МИНИ ЛАМПА ЗА ЛАПТОП ИЛИ ЧЕТЕНЕ НА КНИГА

Цената се отнася за базата - стъклена топка с метална стойка и НЕ включва декорация.