ПИСАЛКА - ЕЛЕГАНТЕН АКСЕСОАР С 22 КАРАТА ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ

Луксозна писалка с 22 карата златно покритие в комплект с мастило и подаръчна кутия

С какво пишеш всеки ден? Вероятно, с каквото и аз - някакъв химикал, какъвто падне. А не ти ли се е искало да попаднеш в романтиката на отминали години, да запишеш важно събитие, стих, писмо, картичка ... и това да стане по специален начин? Или просто да опиташ как се пише с писалка?

Предлагам ти една такава - изискана, практична, с нужната доза лукс и на разумна цена. Комплектът съдържа удобна черна писалка, две патрончета с мастило, за да имаш да пишеш достатъчно дълго и всичко е събрано в стилна черна кутия. Писецът на самата писалка е с 22 карата златно покритие, последното е инкрустирано върху него - истински белег за лукс и доза блясък! Предполагам, че това пишещо аксесоарче те заинтригува, както и мен

А дали го искаш само за себе си или да зарадваш някого? Писалката е стилен подарък за всеки - мъж, жена и дори по-голямо дете. Подходяща е за подарък и на човек, когото не познаваш много добре - колега, бизнес партньор, далечен роднина. Разбира се, с нея можеш да изненадаш всеки обичан приятел. Тя понася всевъзможни комбинации с бижута, ключодържатели, запалки, шалове и каквото още се сетиш. Винаги можеш да съчетаеш и да стане по-богат подарък.

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
комплект
Опаковка
кутия
Размери
13.00 см