ЕЛЕКТРИЧЕСКА КРУШКА - СВЕТЕЩ USB АРОМАТИЗАТОР И ОВЛАЖНИТЕЛ

Декоративна плантация, осветление, овлажнител и ароматизатор - практична и красива USB джаджа за лаптопа

Представям ти една прелюбопитна, многофункционална и атрактивна USB джаджа!

Тя е във вид на електрическа крушка, но доста по-голяма от обичайната - свети в бяло или многоцветно, овлажнява въздуха и ако добавиш ароматно масло или парфюм, би могла и да ароматизира.

Не стига всичко, но към нея има комплект палми и камъчета, които собственоръчно да сложиш вътре, за да подсилиш странния декоративен вид.

Как се работи с това интересно чудо?

Ще получиш опаковка със затворена празна електрическа крушка, съответно с USB кабел и бутон на него, филтър и пликче с палми, камъчета. Развий отгоре крушката, внимателно, но стабилно съедини зелената част на палмите със стъблото, стисни ги леко, така че да успееш да ги вкараш в самата крушка през отвора. Пусни вътре и камъчетата. След това напълни крушката с вода. Можеш да добавиш капки ароматно масло или парфюм по желание. Завий стабилно металическата капачка на крушката. Включи USB извода към лаптопа или друго подходящо устройство.

Идва време да тестваш функциите. С еднократно и кратко натискане на усмихнатото бутонче от крушката трябва да започне да излиза ефектна струйка пара, която овлажнява и ароматизира. За да включиш осветлението, натискаш същия бутон, но задържаш без да пускаш в продължение на 5 секунди. Крушката ще светне или многоцветно или в бяло, за да намериш желания ефект, при който плавно се сменя цветно осветление. Просто, повтори действието, ако е необходимо. В общи линии това е всичко по техническата експлоатация.

Ето, че вече имаш атрактивен и полезен USB аксесоар, който създава атмосфера, радва сетивата!

И да не пропуснем - крушката може да стои, както права, така и под наклон, всичко зависи от виждането ти за естетика. Предполагам - си наясно, че ако търсиш интересен подарък за мъж, жена или по-голямо дете, това е точно попадение! Цената е разумна, ефектите са много, човекът надали е виждал и предполагал за съществуването на подобна глезотийка, а и със сигурност подаръкът ти няма да се дублира с никой друг

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА! SOLD!

Мярка
брой
Опаковка
кутия
Размери
153 х 88 мм
Материал
пластик