Уважаеми клиенти,

Екипът ни е в кратък летен отпуск до 24 август 2018 година!
Спокойно може да пускате своите поръчки, пратките ще изпратим в най-кратък срок след посочената дата. Предварително ще се свържем с всеки от Вас по телефона, за да знаете кога да очаквате.

Благодарим за проявеното разбиране и приятно пазаруване

КОЛЕДНИ, НОВОГОДИШНИ, ЗИМНИ, ПРАЗНИЧНИ ПАНДЕЛКИ ЗА КУЧЕТА И КОТЕТА - ГРУУМИНГ АКСЕСОАРИ

Малка, красива празнична панделка за куче или коте

Наближава Коледа, Нова година или просто зимен празничен ден, в който ти се иска да разкрасиш домашния любимец, така че да бъде в унисон с щастливото събитие!

Ако кучето или котето има повечко пухкава козина, лесно може да придобие желания вид с една малка, блестяща панделка в подходящи нюанси, която лесно се поставя с ластиче.

За някои породи кучета, като йоркширски териер, чокото на главата е символ или почти задължителен елемент, но не са само те, които носят панделки, за да не им пречи козината на зрението. Други пък просто биват украсявани.

Каквато и да е причината, можеш да подариш на любимото животно цветна панделка, а дали и колко дълго ще бъде носена - самото то ще реши! Тези панделки са чудесна идея и за коледен, новогодишен подарък за домашен любимец. Не можем да сме сигурни дали кучето или котето ще им се зарадват, но стопанинът ще оцени този мил жест и вероятно ще е по-доволен, отколкото ако получи подарък за себе си.

За да е по-лесен изборът, на втората снимка наличните видове панделки са номерирани.

Моля, при заявка посочи кой номер да ти бъде изпратен.

Цената се отнася за 1 брой панделка.

Мярка
брой
Опаковка
НЕ
Размер
3.5 см
3.50 лв.
Модел № *
Количество: